Lys og mørke i moderne vestlig medisin

10 feb

Forrige innlegg i denne bloggen ledet ikke leserne tilstrekkelig godt frem til de lyse sider ved nye medisinske erkjennelser som er mer eller mindre modne for integrering i ”skolemedisinen”/helsevesenet.

Leserne skulle på en langt bedre måte vært ledet til innleggets lyse hovedfokus representert ved ytringene til den flinke damen som benyttet de lett provoserende overskriftene ” Report from the Medical Underground” og ” The 7 Most Dangerous Lies Your Doctor’s Telling You” på sine fremstillinger av problemer og løsninger.

Statistikken for disse wordpressbloggene viser primært antall lesere fra dag til dag og i sum over tid. Først da lesertallene for akkurat dette innlegget hadde passert seksti oppdaget jeg tilfeldigvis at langt under en håndfull av disse så ut til å ha klikket seg videre til det jeg selv betraktet som selve essensen i innlegget. Det hele  skulle nok ha vært ”konstruert” helt annerledes. Beklager – min feil.

Denne interessante damen fokuserer i likhet med meg også litt på de totalitære eller skal vi si fascistiske og helsvarte  sidene ved medisinske miljøer som legger vekt på å oppnå meningsmonopol eller å opptre som en del av samfunnets tankepoliti.

Om emnene interesserer deg kan du eventuelt bare klikke deg direkte til hoveddokumentet og rulle ned de til to nest siste linkene der.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: