Amalgamkriger, healer og seer

1 des

amalgam skrekk
Det blir tenkt i meg. Er det mine egne, dine eller andres tanker det dreier seg mest om?
Finnes det et “informasjonsfelt” der noen av oss har lettere for å få tilgang enn andre?
Kan healing virkelig være til reell hjelp for pasienter?

Monica Waade betrakter jeg først og fremst som en trofast samarbeidspartner når det gjelder løsning av amalgamproblemer. Hennes klage på Bivirkningsgruppen i Bergen ser ut til å være lest og støttet av mange.

Med rimelig godt kjennskap til hennes helseproblemer har kraften i hennes kamp for å finne vei ut av problemene lenge forundret meg. Hvor henter hun den fra? For meg er det langt på vei kommet for en dag i hennes siste artikkel der hun bl.a. belyser egne erfaringer som healer og seer. Der linker hun også til sin forrige artikkel. Merk deg at kommentarene til den nå har passert fire hundre.

Healing har jo i dag langt på vei fått sin vitenskapelige forklaring mens det visstnok gjenstår noe når det gjelder de fysiske lover som kan ligge til grunn for synskhet.

Her må jeg bare innrømme at min egen erfaring på begge disse områdene er såvidt liten at jeg derfor på ingen måte kan  vurdere om Monica er flink eller mindre flink her. Jeg stiller meg bare positiv og undrende. Som vanlig gleder det meg å samarbeide med folk som jeg synes er flinkere enn meg selv på sine områder.

Reklamer

2 kommentar to “Amalgamkriger, healer og seer”

  1. Monica desember 1, 2010 kl. 6:50 pm #

    Hei Tor! Kom en link til den her siden inn på ene artikkelen min. Tusen takk for at du også bidrar til å belyse virkeligheten fra denne bloggen. Det er mye mellom himmel og jord ja og sannhetene skal fram i dagslyset. De ekte sannhetene, ikke elitens sannheter.

    Vi er mange som jobber aktivt for å få offentliggjort sannhetene om hvordan myndighetene bedrar folket i vaksine/amalgam/kvikksølvsakene og ikke bare i disse sakene. Det er en prosess som har startet hvor myndighetene ikke lenger har kontroll så nå tar vi over kontrollen hvis de ikke innser at de har gått over streken for hvordan man behandler sine medmennesker.

    Brevene og henvendelsene våre de har problemer med å svare på viser at det går ikke an å holde på sine løgner og kyniske agenda uten at det går i stå av seg selv. Det er mye annet korrupt som skjer og jeg jobber nesten 24/7 med mange forhold. Det kan bli mange artikler om hvordan pengene er roten til mye ondt hvor mennesker blir utrolig kyniske og går over lik for å karre til seg noe så verdiløst som penger egentlig er!

  2. Rileigh april 27, 2011 kl. 2:34 pm #

    HHIS I solhud have thought of that!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: