Elflyktninger som ressurspersoner

22 okt

gullkrone

Vi som er eller har vært på flukt fra elektro- og/eller radiosmog blir ofte sammenlignet med kanarifuglene i gruvene i gamle dager. Fikk de problemer var noe uheldig på gang med luftkvaliteten og det ble gjerne funnet grunn til å forlate gruven.

Problemet med de som i dag er elflyktninger er at de aller fleste av dem vanskelig kan ha med seg en PC med nettilkobling i sitt indre eksil uten å påføre seg nye helseproblemer.

For rundt ti år siden pendlet jeg litt ufrivillig mellom eget hjem og strømløs hytte. På det verste kunne jeg merke negativ reaksjon, ved mer eller mindre nødvendige besøk hjemme, etter kanskje bare fem minutter, så da galdt det mest om å redde seg tilbake til bilen (stort sett et Faradays bur) for at ”reparasjonstiden” ved strømløse forhold ikke skulle bli alt for langvarig

Da føler du deg ganske hjelpeløs når det gjelder om å kommunisere det du finner ut om medvirkende årsaker skriftlig til aktuelle offentlige helseinstanser som har ansvar for både å analysere problemene og finne løsninger.

I disse årene har jeg vært i kontakt med atskillige andre pasienter som forteller at de er mer eller mindre flyktninger fra dagligdags stråling og ikke finner noen løsning på sine problemer. Det forundrer stadig at jeg bare kan vise til meg selv og en annen, som i ettertid knyttet sine problemer til for mye jern (vikingsyke?), når det gjelder folk som vil si at de har lagt problemene bak seg.

Er jeg da en av svært få som kan beskrive veier ut av disse problemene og hva det hele kan implisere når det gjelder starten på nesten et hvert helseproblem? Vel da får jeg gjøre noe litt mer enn å slå meg til ro med å ha reversert egen invaliditet. Da er kanskje tiden inne til å gå tilbake litt i detalj når det gjelder egne problemer og løsninger. Det starter med tannen som er avbildet øverst her. Siden det nå oppgis at den har sittet i min munn kan den aktuelle tannlegen nå finne ut av sammenhengen og bli bekymret. Derfor: Mitt eget ”helsedrama” har vært så lærerikt at jeg ikke har til hensikt å navngi eller stille noen til ansvar for tannlegearbeider som nå er blitt ulovlige i enkelte land eller på annen måte er gått ut på dato.

Til saken: http://bit.ly/ctXnQM

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: