Helseproblemer og øynene som ser dem

18 mar

BicomI forrige innlegg ble det fokusert på kulturkollisjonen mellom helsebyråkratiet og medisinske praktikere som under marsjen registrerte at svineinfluensaen viste seg som en nullitet. Kikker du på resultatet av avstemmingen der vil du få et inntrykk av hvem av de som er på kollisjonskurs folk har mest tillit til.

Har du merket deg spørsmålet om vaksinekampanjen kan ha vært årsak til 14 eller flere dødfødsler/aborter? Hva med eventuelle andre ulemper de vaksinerte i sum ble påført?

Det kan avhenge av øynene som ser eller redskapene man ser gjennom.

Selv er jeg godt fornøyd med en terapeut som ved hjelp av apparatur kom frem til hvilke homøopatmedisiner jeg ville reagere best på til forskjellige stadier under avgiftningen.

I forgårs forklarte en terapeut sin bruk av et lignende apparat i generelle vendinger. Da tiden var inne til en aldri så liten visning av apparatet i bruk mot et av de 150 aktuelle akupunkturpunktene, ble jeg tilfeldigvis foreslått som ”forsøksdyr”.

Det ble da påstått at ”apparatet mente” at jeg hadde en betennelse i kjeven, på venstre side. Det stemmer med min opplevelse.

Noen av møtedeltakerne kom av ukjente grunner inn på spørsmålet om man kunne ”se” hva svineinfluensavaksinen kunne medføre av problemer. Det ble da nevnt et par pasienteksempler: Under testing påsto en tenåring, i morens påhør, at han ble ”hyper” etter vaksinen og terapeuten påstod at apparatet viste tilstedeværelsen av elementer fra vaksinen i hjernen. Tilsvarende ble det påstått at en åtteukers kjevebetennelse som fulgte etter vaksinen, hos en annen pasient, viste seg knyttet til vaksineinnhold.

Slike apparater er omstridt, selv om det i dette tilfelle er en nevrolog som er hovedutvikler av det, og det brukes av stadig flere leger. Jeg stiller meg bare åpen for at denne formen for ”briller” kan vise seg hensiktsmessige i forskjellige sammenhenger der ortodoks medisin har sine begrensninger.

Reklamer

Én kommentar to “Helseproblemer og øynene som ser dem”

  1. Catalyzator mars 19, 2010 kl. 1:35 pm #

    Personlig syns jeg iallfall at det virker betydelig mindre farlig å forsøke en slik maskin enn å være forsøkskanin for myndighetenes ønske om å teste vaksineberedskapens effektivitet slik de forsøkte å skremme oss alle til nå i svineinfluensaen.

    Slike maskiner virker jo litt «science fiction» men når sant skal sies så forteller jo historien vår at det meste innen science fiction har vist seg å kunne utvikles å være nyttig når bare forskere og interreserte har funnet det mulig og forskerne/oppfinnerne fortsetter jo å arbeide så fremtiden blir bare mer og mer science fiction inspirert og dagligvare 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: