Vårt offentlige helsevesen betraktet som deltaker i et internasjonalt terrornettverk

29 jan

interessekonflikt

Jeg opererer i et nettverk der vi tar godt i mot pasienter som mistenker at deres nevrologiske og revmatiske problemer kan være knyttet til tungmetallbelastning og/eller uheldige elektromagnetiske felt i hverdagslivet.

De ledes da utenom helsevesenet til seriøs kartlegging av oftest litt sammensatt tungmetallbelastning der synergieffektene kan være betydelige. Det viser seg da i praksis at litt kvikksølv fra eller til, enten det kommer fra amalgam eller vaksinekonservering kan være den lille tuen som velter stort lass.

Disse pasientene advares da også mot amalgamfjerning hos ukvalifiserte tannleger siden selve utboringen kan gi større merbelastning med kvikksølv enn de tåler.

Med mer eller mindre hjelp fra kvalifiserte leger/terapeuter kan de i dag, etter kvalifisert amalgamsanering, med hell administrere avgiftningstiltakene selv. Etter gjenoppretting av eventuell vitamin- og mineralubalanse følger da som regel helbredelsen.

MEN!:

Noen pasienter velger å gå til helsevesenet med sine problemer. Der kan de få høre at den kvikksølvdampen som avgis fra amalgamfyllinger, og det de kan få injisert i blodbanen ved vaksinering, er så lite at det umulig kan skade dem. Dette er det mange som tror, og de kan underbygge det med undersøkelser som trekker slutninger fra negative funn. (Junk science?)

Denne pasientgruppen kan bli kasteballer i helsevesenet ganske lenge før de finner frem til helbredende tiltak. Da kan de bli svært sinte og med rette eller urette karakterisere helsevesenet som et terrornettverk når det gjelder denne sektoren som i hovedsak omfatter nevrologi og revmatologi.

I et innlegg her nevnes ”Galskapens helsevesen” mens en kommentar til innlegget fra signaturen kjell-morten (29.02.o8) gir et så godt bilde av en pasientsituasjon at en etterfølgende kommentator betegnet det som ”super godt skrevet”.

Monica Waade er en resurssterk pasient i denne uheldige gruppen. Hun lot meg tidlig få innblikk i sine problemer. Noen av dem har jeg fått lov til å omtale tidligere bl.a. her.

Nå har hun valgt å vinkle en svært omfattende artikkel med utgangspunkt i at vårt helsevesen, innenfor svært viktige segmenter, godt kan sies å fungere som et statlig terrornettverk der ofrene er innbyggerne i eget land.

Selv synes jeg det ses godt også når man holder våre helsemyndigheters vedvarende vaksinepropaganda opp mot dekkoperasjoner knyttet til undersøkelser som tidlig viste at svineinfluensaen kunne vise seg å være tidenes minst farlige influensa.

Når helsemyndigheter, som er avhengig av vår tillit, satser på å skape frykt for noe som det er liten grunn til å frykte, ligger det for meg nær å stemple det som en form for terror.

Her kan man jo riktignok, i formildende retning, hevde at de bare har opptrådt som vaksineindustriens nyttige idioter ved å gjennomføre et terroroppdrag i lille Norge.

Men situasjonen blir vel ikke stort bedre om man her betrakter vaksineindustrien som sjefsterrorist og WHO som nestkommanderende?

Hva sier Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité? Har Norge avgitt mer makt til WHO enn grunnloven tillater?

Foretrekker du å beholde denne maktrekkefølgen:

  1. Vaksineindustrien
  2. Hemmelige komitéer
  3. WHO
  4. Regjeringer
  5. Folk

Eller vil du helst ha denne:

  1. Folk
  2. Regjeringer
  3. WHO
  4. Vaksineindustrien
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: