Informasjonsmedisin

10 jan

I andre avsnitt på side to i et åpent brev til den sittende helseministeren ble det en liten visitt innom utviklingen av apparatur som gir oss bedre innsikt i medvirkende årsaker til forskjellige helseproblemer.

Ennå er det litt vanskelig å komme helt utenom litt omstendelig testing når det for eksempel skal påvises at de fleste Parkinsonpasienter kan ha svært så sammensatte tungmetallbelastninger som hovedgrunn til sine helseproblemer. Men den dagen nærmer seg da (den oppdaterte) legen/terapeuten kan skru på apparatet sitt og lese pasienten som en åpen bok når det gjelder årsaksbildet.

Tradisjonelle leger blir ikke lenger trodd når de støtter seg på utdaterte autoriteters utsagn om at ingen kjenner årsakene til det og det helseproblem.

Dr. Mercola la nettopp frem litt oversiktlig stoff om en utviklingsretning på dette området:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/01/09/The-Absolute-Best-Muscle-Testing-System-I-Know-of.aspx

Jeg kan naturligvis ikke gå god for at akkurat denne protokollen, eller hva vi nå skal kalle det, er toppen av kransekaken. Men det er kjekt å se at gode gamle VEGA-test etter dr. Voll fortsatt trekkes inn i bildet av dr. Klinghardt. Og systemets modeller for hvordan sykdommer ”bygger seg opp” og kan reverseres ved årsaksrettede tiltak avviker naturligvis ikke fra det vi pasienter kan erfare på kroppen når vi finner veier til å reversere vår invaliditet.

Det ligger i sakens natur at slike nye tilnærmingsmetoder til løsning av helseproblemer fortsatt vil bli forsøkt latterliggjort av mange som nærmest blir kledd nakne ettersom grasroten mister tillit til eldre (bort)forklaringsmodeller. Det kan vi le eller gråte av.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: